A 2011-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú Palóchús Kft. kizárólag magyar tenyésztők által nevelt és vágott állatokból készült alapanyagokkal állítja elő termékeit. Az adalékanyagoktól mentes árukat nagy gondossággal, évszázados palócföldi receptek ízvilágával készítjük. A kezdetektől fogva az volt a célkitűzésünk, hogy a termékek gyártásához felhasznált hús alapanyagok kizárólag magyar tenyésztők által nevelt és vágott állatokból kerüljön hozzánk további feldolgozásra. Ez a mai napig maradéktalanul sikerült, amire büszkék vagyunk. Jelenleg hasított félsertésekből kitermelt húsrészek képezik termékeink gyártási alapanyagait.
A növekvő vásárlói elégedettség és igény, valamint a 2022-ben bekövetkezett energiaár változás arra késztetett minket, hogy változtassunk cégünk kereskedelmi politikáján. A termelési volumen folyamatosan növekszik a vásárlóink számával egyetemben.
Az eddig elért sikerek és az elégedett vásárlók arra bíztattak minket, hogy termékeinket elérhetővé tegyük szélesebb körben, Budapesten és környékén.
Az új, modern húsüzemünk 2020-ban került átadásra Szügy településen. Az üzem modern felszereltége megfelel korunk gyártási elvárásainak, megőrizve a kézműves termékek gyártásának hagyományát a továbbiakban is.
A modern üzem HACCP rendszerben működik, az előírások szerinti nyomon követhetőséggel és az élelmiszerhigiénia biztosításával. Beszállítóink kiváló minőségű alapanyagai és szaktudásunk együtt garantálja a konstans minőséget és megbízhatóságot.